Σε αυτό το θέμα θα παραθέτω ένα ένα βίντεο του OSHO, ενός Ινδού εσωτεριστή, με σκοπό την κουβέντα και την τροφή για σκέψη.
Απολαύστε:
Διαλογισμός
Απολαύστε:
Διαλογισμός
Sunrise Justice έγραψε:Διότι αν είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας οτι μας προκαλεί πόνο,αφού το βιώσουμε νιώθουμε τη θλίψη να μας διαπερνάει κι έτσι στη συνέχεια όσο το σκεφτόμαστε..στεναχωριόμαστε.
αρκεί όπως προείπες να μην ταυτίζεται με αυτό άλλα να δουλεύει για να το καταφέρει στο μέλλον,τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια και θέληση άλλωστε.
Epsilon έγραψε:Δε θα επεκταθώ καθώς θέλω να επιμείνω στα πρώτα επίπεδα του δρόμου ακόμη, έτσι ώστε αν κάποιος αρχάριος διαβάσει αυτή την συζήτηση να μπορέσει να καταλάβει ορισμένα πράγματα με τη σειρά. Η φαντασία είναι επικίνδυνη. Όσο πιο γρήγορα την αφαιρεί κανείς τόσο το καλύτερο. Είναι το σκότος της ζωής κι όχι το χρώμα. Η φαντασία είναι μία αυταπάτη και αυτό μόνο.
Δεν έχουν όλα τα υπέρ και τα κατά τους, αυτά είναι φτηνές διδασκαλίες του εμπορίου.
Η αναγνώριση των επιθυμιών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αν το κάνει κάποιος, δε σημαίνει πως βαδίζει κάποιον εσωτερικό δρόμο. Αν αναγνωρίσεις πως έχεις χέρι, αυτό σε κάνει φοιτήτρια ιατρικής;αρκεί όπως προείπες να μην ταυτίζεται με αυτό άλλα να δουλεύει για να το καταφέρει στο μέλλον,τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια και θέληση άλλωστε.
Εδώ έχεις κάνει ένα λάθος. Βρες το![]()
» Do As Ye Will, But Harm None ★☾
» "As above, So Below, As within, So without"
» Αν εγώ ασκώ μαγεία, περνάει η ενέργεια στα παιδιά μου:
» Νέα Σελήνη στον Κριό. ~ Η Εκστρατεία της Ειρήνης σου. ★☾
» Τιτανικός: Τα Φαντάσματα του Ατλαντικού
» Mαγικές Αντιστοιχίες για να φτιάξετε τα δικά σας spells/ potions.
» Τι τύπος Μάγου/ Μάγισσας είσαι;;;
» Tι είδους Μυστικιστής είσαι?