Επίπεδα Ψυχικών δυνάμεων

Μοιραστείτε
avatar
Epsilon
Συντονιστής
Συντονιστής

Άντρας Ιχθύς Κατσίκα
Φήμη : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 02/10/2011

Επίπεδα Ψυχικών δυνάμεων

Δημοσίευση  Epsilon Την / Το Πεμ Ιουλ 04, 2013 9:41 pm

Κάποια στιγμή, αν κάποιος ασχολείται σοβαρά με τον εσωτερισμό, τη μαγεία, την φιλοσοφία ή και τα τρία, θα αρχίσει να αναπτύσσει ψυχικές δυνάμεις. Αυτές μπορεί να είναι τηλεπάθεια, εμπάθεια, προμηνύματα κτλ (υπάρχουν άλλα ποστ πάνω σ' αυτά συνεπώς δε θα επεκταθώ).

Όταν αγγίξει την πρώτη του δύναμη ο μάγος-φιλόσοφος-εσωτεριστής θεωρείται πως είναι στο πρώτο επίπεδο.

Λέγεται πως τα επίπεδα είναι δέκα.

Μετά το πρώτο επίπεδο είναι ανάγκη:
1ον: να συνεχίσει, να διευρύνει ό,τι έκανε σε επίπεδο ασκήσεων και να εξασκεί την δύναμή του χωρίς να της δίνει όμως μεγάλη σημασία (όπως το διάβασμα. Διαβάζουμε, μπορούμε να το κάνουμε, αλλά δεν διαβάζουμε όλη μέρα για να βελτιωθούμε).
2ον: να διευρύνει τις ΓΝΩΣΕΙΣ του (σε επίπεδο επιστημών, άλλων τεχνών μεταφυσικών και μη, διατροφής κτλ).
3ον: να αρχίσει να μελετά άλλα είδη εσωτερισμού (π.χ. ο μάγος να πιάσει φιλοσοφία ή το αντίστροφο).
4ον: να πλέξει όλα τα παραπάνω στο ΝΟΥ του (τελικό και πολύ σημαντικό βήμα!!!).

Συχνά πολλοί τυχαίνει να κολλούν για χρόνια ολόκληρα σε ένα επίπεδο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους. Συνήθως όμως είναι λόγω έλλειψης καθοδήγησης, αδιαφορίας (του στυλ: ''Τώρα είμαι τηλεπαθητικός, άλλα μια χαρά, δε χρειάζομαι άλλη προπόνηση'').

Τα τέσσερα σημεία που ανέφερα πιο πάνω είναι πολύ σημαντικά όλα τους. Δεν μπορεί να υπάρξει Άνοδος σε δυνάμεις με την έλλειψη έστω και ενός.

Όσο προχωρεί ο ασκητής, θα καταλάβει πως ορισμένα πράγματα είναι απαραίτητα σε καθορισμένες στιγμές για να προχωρήσει. Το κυριότερο είναι η ΘΥΣΙΑ. Έτσι θα απελευθερώσετε κι άλλη ΟΥΣΙΑ και θα προχωρήσετε. Το πότε πρέπει κανείς να κάνει την θυσία είναι αρκετά σημαντικό, αλλά αν παρακολουθείτε κάποιον καλό αστρολόγο δε θα δυσκολευτείτε καθόλου σ' αυτό. Αργότερα θα εμπιστεύεστε καλύτερα το ένστικτό σας. Πιο μετά τον Οδηγό σας.

Μετά το πρώτο επίπεδο, περνώντας στο δεύτερο, η δύναμη του ασκητή γίνεται πιο δραστήρια, πιο έντονη, και αποκτά κι ένα παρακλάδι. Είναι σαν ένα δέντρο που μεγαλώνει. Το ίδιο ισχύει για κάθε πέρασμα. Συνεπώς καταλαβαίνετε πως τα 4 σημεία είναι πολύ σημαντικά. Ένα μεγαλύτερο δέντρο θέλει πιο πολύ ενέργεια από ένα μικρό. Πιο πολύ νερό, κλάδεμα όταν πρέπει, και ΗΛΙΟ.

Όλα αυτά να προσπαθείτε να τα βλέπετε στη ζωή σας πρακτικά. Μη μάθετε το άρθρο παπαγαλία. Ψάξτε κάθε σημείο στην προσωπική σας εργασία.

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Απρ 24, 2018 11:42 am