Πρόσφατα Θέματα

» Ονειρικά Ξόρκια και Μαγεία
Τρι Μαρ 13, 2018 10:22 am από Witcher

» Tο χωμα του νεκροταφειου
Δευ Μαρ 12, 2018 5:31 pm από Witcher

» Η Κατάληψη της "Κόρης του Όρλαχ"
Πεμ Μαρ 08, 2018 3:40 pm από Witcher

» καλη χρονιααααα και καλως σας βρηκα!!
Πεμ Ιαν 25, 2018 3:49 pm από makia123

» Οι Βαθμοί στη Δρακόντεια Μαγεία
Παρ Ιαν 19, 2018 4:55 pm από Witcher

» Τι είναι η Δρακόντεια Μαγεία;
Παρ Ιαν 19, 2018 10:47 am από Witcher

» Η Φυλακή Μάουντσβιλ
Πεμ Ιαν 11, 2018 5:32 pm από Witcher

» Ανακοινώσεις 2018
Τετ Ιαν 10, 2018 12:49 pm από Witcher

» Eastern State Penitentiary: Το Αληθινό Στοίχειωμα των “12 Πιθήκων”
Τρι Ιαν 09, 2018 11:21 am από Witcher


Τι είναι η Δρακόντεια Μαγεία;

Μοιραστείτε
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Τι είναι η Δρακόντεια Μαγεία;

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Παρ Ιαν 19, 2018 10:47 am

Η πιο απλή ερμηνεία που θα μπορούσε να δοθεί για το είδος της Μαγείας αυτής είναι αυτή της "επίκλησης των Δράκων για βοήθεια σε μαγικές εργασίες". Κάποιες παραδόσεις θεωρούν πως η Δρακόντεια Μαγεία θα πρέπει να μείνει αποκλειστικά στην κατηγορία της Υψηλής ή Τελετουργικής Μαγείας, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Το είδος Μαγείας αυτό μπορεί να λειτουργήσει, και λειτουργεί, μέσα σε άλλα μαγικά συστήματα. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξασκηθεί και ως ξεχωριστό είδος ή σε συνδυασμό με άλλη μαγική παράδοση. Οι Δράκοι μπορούν να βοηθήσουν τον Μάγο, άσχετα από την παράδοση που εξασκεί.

Δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος να δουλέψεις μαζί με τους Δράκους. Η ύπαρξη τους είναι φανερή μέσα σε σχεδόν όλα τα μαγικά συστήματα ανά το κόσμο, όπου συνήθως τους έχουν θεοποιήσει ή διαβάλλει. Κάθε σύστημα βλέπει διαφορετικά τους Δράκους και αυτό μας βοηθάει να μάθουμε τις διαφορετικές όψεις της προσωπικότητας τους. Είναι ορισμένες που τους βλέπουν σαν Στοιχειακές Ενέργειες, χωρίς ανεξάρτητη ύπαρξη, ενώ άλλες τους βλέπουν ως σύμβολα της ενέργειας αυτής και δε φέρουν καθόλου πραγματική ύπαρξη. Άλλες κάστες θεωρούν τους Δράκους ως πλάσματα του Αστρικού Πεδίου, τα οποία φέρουν μορφή και ύπαρξη αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν πέρα του Πεδίου Ύπαρξης τους, ακόμα και στο δικό μας. Τα σώματα τους είναι φτιαγμένα από ενέργεια, αλλά η συνείδηση και η προσωπικότητα τους είναι γνήσια, πολύ αληθινή και ανεξάρτητη από μας.

Οι Δράκοι δεν υπάρχουν μόνο όταν τους επικαλούμε. Δεν περιμένουν, παγωμένοι στο Χρόνο, μέχρι να θυμηθούμε να τους επικαλεστούμε. Όπως εμείς δεν ζούμε μέσα σε μαγικές τελετές ή ξόρκια, έτσι και οι Δράκοι με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε, έχουν και κείνοι τις δικές τους δουλειές να κάνουν και την δική τους ζωή να ακολουθήσουν. Ότι είναι άνετο ή αρεστό σε σένα δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα ισχύει και για τους Δράκους. Αν και πλάσματα του Αστρικού Πεδίου, ο Χρόνος κυλάει διαφορετικά για αυτούς και δεν είναι με κανένα τρόπο δεμένοι με την θέληση μας ούτε είναι υποχρεωμένοι να υπακούν τις εντολές μας. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τους απομακρύνεις, και μια τέτοια κίνηση μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια αρνητική αντίδραση για σένα.

Ως Δάσκαλοι της Αρχαίας Γνώσης, είναι δεμένοι με αυτή πολύ βαθιά και τους είναι πολύ σημαντικό. Η ικανότητα τους να βοηθούν στη Μαντεία είναι αξιοθαύμαστη και αρκετά ακριβής. Σαν Προστάτες κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τελετών ή ξορκιών, αλλά και της καθημερινής ζωής, οι Δράκοι δεν έχουν ισάξιο τους. Και αν κάποιος Δράκος αποφασίσει να σε πάρει κάτω από τις φτερούγες του, θα αποκτήσεις τη δυνατότητα να μάθεις από τη Γνώση τους και να εξελίξεις την μαγική σου δύναμη, κάτι που λίγοι το έχουν καταφέρει.

Μια μακρόχρονη εξάσκηση με τους Δράκους μπορεί να δημιουργήσει έναν δεσμό συνεργασίας και συντροφιάς μαζί τους και να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι που θα μπορούσες να έχεις. Ένας τέτοιος δεσμός μπορεί να γίνει πολύ απαιτητικός κάποιες φορές, αλλά πάντα είναι για το δικό σου όφελος. Η συντροφικότητα αυτή και η εξάσκηση μαζί τους δεν είναι ποτέ βαρετή. Αν είναι σε καθημερινή βάση, μπορεί να γίνει μια απολαυστική προσθήκη στην ζωή σου καθώς είναι και ωφέλιμο τόσο για σένα όσο και για το Δράκο, για την εξέλιξη και την πνευματική ανάπτυξη σας. Όσο πιο πολύ τους αναζητάς, δουλεύεις μαζί τους, και κερδίζεις την εμπιστοσύνη τους, τόσο πιο πολλοί Δράκοι θα ενθαρρυνθούν να αποκτήσουν για μια ακόμα φορά, μια πιο στενή και θετική συνεργασία με τους ανθρώπους, όπως έκαναν τις μέρες των Παλαιών.

Ωστόσο η Δρακόντεια Μαγεία δεν είναι για όλους. Αυτοί που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι, θα πρέπει να είναι αυτό-πειθαρχημένοι, σοβαροί σχετικά με τις αλλαγές που θέλουν να επιφέρουν στη ζωή τους και στο κόσμο γύρω τους. Θα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα θέλουν να έχουν συντροφιά πλάσματα τα οποία είναι απόλυτα ειλικρινή και που θέλουν να έχει την ίδια ειλικρίνεια απέναντι τους. Είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι, αλλά έχει πολλά οφέλη.

Ίσως να έχεις παρατηρήσει σε παλιούς χάρτες την ύπαρξη των Δράκων με την επιγραφή από κάτω "Εδώ βρίσκονται οι Δράκοι". Αυτό το έκαναν οι χαρτογράφοι για να τονίσουν τα ανεξερεύνητα σημεία του κόσμου μας και τους άγνωστους κινδύνους που κρύβονται εκεί. Γιατί έβαζαν τον Δράκο σαν σύμβολό? Γιατί οι Δράκοι μέσω της Μαγείας τους, ανοίγουν τα άγνωστα Νοητικά και Ψυχικά Πεδία σε εμάς, δείχνοντας μας τα σημεία ύπαρξης τους. Αυτοί που είναι στην καρδιά τους αληθινοί εξερευνητές του αγνώστου και κυνηγοί της Γνώσης, δεν θα φοβηθούν αλλά θα προκληθούν, με τα σημάδια τους.

Υπάρχει ένα μικρό μπέρδεμα όσων αφορά την Wicca και την Δρακόντεια Μαγεία. Δεν είναι μονοπάτι της Wicca. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τον Νόμο, ούτε ορίζει ότι δεν μπορείς να βλάψεις. Ο μόνος ηθικός κανόνας που υπάρχει είναι αυτός που ορίζει η Κάστα (αν αποφασίσει κάποιος να την εξασκήσει μέσα σε ομάδα) και οι Δρακόντειοι Κώδικες Τιμής.

Δεν έχει ιδιαίτερες γιορτές που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Μέσα από την επαφή με τους Δράκους, θα σε ενημερώσουν οι ίδιοι για τις γιορτές και τις ιερές μέρες που θα ήθελαν να ακολουθήσεις. Όταν και αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί να τις τιμήσεις σε συνδυασμό με το μονοπάτι που ακολουθείς ή να τις τιμήσεις σαν ξεχωριστές. Οι Δράκοι δεν χρειάζονται περίτεχνες τελετές για τις γιορτές τους, αλλά δέχονται την ανθρώπινη ανάγκη για κάτι τέτοιο. Δεν είναι προσβολή να γιορτάσεις μαζί με τους Δράκους, αλλά να θυμάσαι πως μπορείς να επιλέξεις να διαλογιστείς ήσυχα μόνος σου, και αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτό. Δεν υπάρχει μηνιαίος ή χρονικός κύκλος που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Η Δρακόντεια Μαγεία είναι η δημιουργία δεσμού και σχέσης με τους Δράκους. Δεν υπάρχει ειδική γλώσσα ή γραφή που θα πρέπει να μάθεις για να επικοινωνείς μαζί τους. Θα πρέπει να μάθεις να ανοίγεις τον εαυτό σου ψυχικά απέναντι τους.

Βοηθάει πολύ αν υπάρχει μια εμπειρία σε θέμα εκπαίδευσης σε κάποιο άλλο σύστημα. Πολλές ιδέες και Γνώσεις στο Παγανισμό είναι μετάφραση της Δρακόντειας Μαγείας. Αν κάποιος δεν ακολουθεί κάποιο παγανιστικό μονοπάτι, θα τον βοηθήσει πολύ να αρχίσει να μαθαίνει ένα. Στην περίπτωση που το μονοπάτι που ακολουθείς, δε σου επιτρέπει να ακολουθήσεις ένα παγανιστικό, τότε θα πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς απόλυτα αν θες να ακολουθήσεις την Δρακόντεια Παράδοση. Αν μπορείς, πιθανά να βρεις δυσκολία σε μερικούς ορισμούς και έννοιες αλλά μπορείς να γίνεις εξίσου ένας καλός Μάγος.

Το ότι η Δρακόντεια Μαγεία δεν είναι μονοπάτι της Wicca, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τις εξασκήσεις σε συνδυασμό. Για την ακρίβεια, είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός._________________
Dinle kalp sesini

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Μαρ 20, 2018 5:29 pm