παντα μου αρεσε να ασχολουμαι με τη μαγεια.κυριως αρχισα να ψαχνομαι μεσω καποιου αλλου φορουμ πριν 1 με 2 χρονια περιπου και λογο του οτι απο 6 χρονων μου συμβαινει η μωρα και σκιερος και υποφερω απο επισκεψεις ψυχικων βαμπιρ. απο μικρη διαβαζα βιβλια κ εβλεπα ταινιες που ειχαν να κανουν με μαγισσες κτλ.
σιγα σιγα μεγαλωνοντας καταλαβα ποσο ατυχη ειμαι στην αγαπη κ ερωτα και γενικοτερα στη ζωη μου αφου απο παιδακι ειχα προβλημα ενταξης σε ομαδες με τα αλλα παιδια.Πιστευα πως μου χουν κανει μαγια και εχω καποια καταρα σε αυτο το θεμα.και παντα ενιωθα πως εχω μια αλυσιδα στο ποδι που δε με αφηνει να τρεξω και να κανω αυτο που θελω.
η μαγεια ειναι τωρα πια κατι που δεν τη φοβαμαι και παντα το θεωρουσα κατι οικειο ενω οι γυρω μου ειχαν αντιθετη αποψη και μαλιστα με κατεκριναν για αυτο μου το πιστευω.
ειναι η μονη μου λυση και διεξοδος γι καποιαν σαν εμενα που δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφη και κωλοπετσομενη..
ευχαριστω
σιγα σιγα μεγαλωνοντας καταλαβα ποσο ατυχη ειμαι στην αγαπη κ ερωτα και γενικοτερα στη ζωη μου αφου απο παιδακι ειχα προβλημα ενταξης σε ομαδες με τα αλλα παιδια.Πιστευα πως μου χουν κανει μαγια και εχω καποια καταρα σε αυτο το θεμα.και παντα ενιωθα πως εχω μια αλυσιδα στο ποδι που δε με αφηνει να τρεξω και να κανω αυτο που θελω.
η μαγεια ειναι τωρα πια κατι που δεν τη φοβαμαι και παντα το θεωρουσα κατι οικειο ενω οι γυρω μου ειχαν αντιθετη αποψη και μαλιστα με κατεκριναν για αυτο μου το πιστευω.
ειναι η μονη μου λυση και διεξοδος γι καποιαν σαν εμενα που δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφη και κωλοπετσομενη..
ευχαριστω
» Do As Ye Will, But Harm None ★☾
» "As above, So Below, As within, So without"
» Αν εγώ ασκώ μαγεία, περνάει η ενέργεια στα παιδιά μου:
» Νέα Σελήνη στον Κριό. ~ Η Εκστρατεία της Ειρήνης σου. ★☾
» Τιτανικός: Τα Φαντάσματα του Ατλαντικού
» Mαγικές Αντιστοιχίες για να φτιάξετε τα δικά σας spells/ potions.
» Τι τύπος Μάγου/ Μάγισσας είσαι;;;
» Tι είδους Μυστικιστής είσαι?