τι εχετε να πιτε για αφτο??? :SS
Αναζήτηση
Πιο αναγνωσμένα θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ειναι οντος αλιθια???
mikro metalaki- Wannabe Μάγος
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2011
Χιούμορ : satiristiko :P
- Δημοσίευση Ν°1
ειναι οντος αλιθια???
http://www.forums.gr/showthread.php?31753-%CE%A3%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC%21&highlight=%EC%E1%E3%E5%E9%E1%C2%AD%1C%C2%AD
Filosofos- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ειναι οντος αλιθια???
Υπάρχει όντως αυτός ο ναός;
- Δημοσίευση Ν°3
απο οτι ξερω ναι
αφου τυχαινει να ειναι και στην περιοχη μου γμτ

manren- Συντονιστής
- Δημοσίευση Ν°4
αχ τι μου θυμησες .... περιττο να σου πω οτι εφοσον ειναι στην περιοχη σου περιμενουμε ερευνα και στοιχεια

- Δημοσίευση Ν°5
αμα περιμενεις απο μενα να παω εκει σοθικες φοβαμαι

Aradia- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Χιούμορ : Black
- Δημοσίευση Ν°6
Λοιπόν.... Δεν μπορώ να πω, σχετικά ένα καλογραμμένο ''μυθιστόρημα''.... Το παιδί πρέπει να βλέπει πολλά θρίλερ και να το έχουν επηρεάσει... Αν είναι ποτέ δυνατόν... Σα να έβλεπε σκηνές απο ταινία καθώς το διάβαζα... Είναι δυνατόν, να έβλεπε την τελετή και να μην τους είχαν πάρει πρέφα απ το πρώτο λεπτό??? Θα τους είχαν καθαρίσει... Κι είναι επίσης, δυνατόν να γίνονται τέτοιες τελετές στην άνω γλυφάδα και να μην τους έχει πάρει κανείς πρέφα??? Όπως επίσης, κάποιος φιλόδοξος ρεπόρτερ θα το είχε ανακαλύψει και θα το είχε βγάλει στο φώς της δημοσιότητας... Χαμός θα γινόταν... Αν δεν δω με τα μάτια μου το ναό δεν πιστεύω κουβέντα... Αν ξέρετε που είναι, πείτε μου,να παω!!!! Πριν πάω θα σας το πω... Κι άμα δεν έχω γυρίσει να σας στείλω σ ενα 24ωρο, σημαίνει πως πρέπει να με αναζητήσετε!!!! Ακούς εκεί, πέτρινα φέρετρα, λευκά μάτια, συνουσία.. Ας το περιέγραφε λίγο πιο διακριτικά , μην φαίνεται τόσο έντονα πως είναι αντιγραφή απο ταινία!!!!

manren- Συντονιστής
- Δημοσίευση Ν°7
mikro metalaki έγραψε:αμα περιμενεις απο μενα να παω εκει σοθικες φοβαμαι![]()
![]()
μια ιδεα ειναι ολα εγω πριν ασχοληθω με την μαγεια τα ερευνουσα αυτα και μαλιστα στη κρητη εδω υπαρχει σημειο που αμα πας στανταρ θα δεις κατι οποτε δεν γλυτωνεις περιμενουμε νεα

Aradia- Wannabe Μάγος
- Δημοσίευση Ν°8
Ναι οκ εγω δεν αντιλέγω... Όμως, η ιστορία του πιστιρικά ήταν φοβερή... Απλά ζητάω να μου πείτε την ακριβή τοποθεσία της εκκλησίας αν γνωρίζετε, να πάω να δώ αν όντως υπάρχει...Να το δωω κι αυτό και ΤΙ στον κόσμο...
Filosofos- Wannabe Μάγος
- Δημοσίευση Ν°9
Στα σχόλια από κάτω αναφέρουν κάτι συντεταγμένες από το Google maps, ίσως σε βοηθήσει. Ήταν όντως λίγο σκηνή από θρίλερ η περιγραφή αλλά ποτέ δε ξέρεις. Όπως είπες κι εσύ να βρούμε αποδείξεις και τι στον κόσμο, χαχα.
<kostas>- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
- Δημοσίευση Ν°10
Θα γινουμε ερευνιτες μεταφυσικου

manren- Συντονιστής
- Δημοσίευση Ν°11
κοιταχτε στην απαντηση του/της αραντια συμφωνω απολυτως οτι ειναι υπερπαραγωγγη αλλα ξερετε τι λενε πισω απο ενα μεγαλο ψεμα κρυβεται μια μικρη δοση αληθειας οποτε αξηζει να ερευνηθει
charmed- Wannabe Μάγος
- Δημοσίευση Ν°12
τι ακριβως υπαρχει στην κρητη? εκτος απο νεκροταφια δεν εχω δει τιποτα αλλο ανατριχιαστικοτερο
charmed- Wannabe Μάγος
- Δημοσίευση Ν°13
παντως αυτο σημαινει Heic Habito de Baphomet=Αυτος ο τόπος έχει συζητησει το Baphomet........http://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet και εδω εχει μερικες πληροφοριες για αυτον τον Baphomet.......Ειναι παγανιστικος θεος απο οτι καταλαβα!
Aradia- Wannabe Μάγος
- Δημοσίευση Ν°14
Filosofos έγραψε:Στα σχόλια από κάτω αναφέρουν κάτι συντεταγμένες από το Google maps, ίσως σε βοηθήσει. Ήταν όντως λίγο σκηνή από θρίλερ η περιγραφή αλλά ποτέ δε ξέρεις. Όπως είπες κι εσύ να βρούμε αποδείξεις και τι στον κόσμο, χαχα.
Δεν θελω google maps , ουτε τιποτα.. Θέλω εναν να μου πει που ακριωςσ πεφτει και πως να παω... να μου πει βρε αδερφε, θα στριψεις εκει , θα πας απο δω και τετοια... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΥΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... Αποκλειεται να υπαρχει κι εγω να μην το εχω παρει ακομα πρέφα...

Aradia- Wannabe Μάγος
- Δημοσίευση Ν°15
manren έγραψε:κοιταχτε στην απαντηση του/της αραντια συμφωνω απολυτως οτι ειναι υπερπαραγωγγη αλλα ξερετε τι λενε πισω απο ενα μεγαλο ψεμα κρυβεται μια μικρη δοση αληθειας οποτε αξηζει να ερευνηθει
Η Aradia παρακαλώ... Μάγισσα ήταν... Τώρα για το θέμα της ''αλήθειας''... ναι όντως υπάρχει... Δεν είπε κανείς πως αυτά που είπε δεν συμβαίνουν, απλά το παιδί ανέφερε αληθινά γεγονότα, που όμως.. τα διάβασε κάπου και ξέχασε να μας το αναφέρει...
Lady of The Wind- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
- Δημοσίευση Ν°16
Καλα....!
Ένα είναι το σίγουρο.
Ο πιτσιρικάς που σκέφτηκε αυτό το παραμύθι πρέπει να πάρει Oscar σεναρίου!

????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°17
Κανενας δν ηταν κοντα ή ακομα και διπλα απο το παιδι αυτο.Εγω ομως τον πιστευω,ας ειναι και αλιθεια ή ψεμα,αλλα κατα την γνωμη μου θα ελεγα οτι ειναι αλιθεια,γτ αμα μου ειχε συμβει κατι τετιο και εγω ακριβως τι ιδιο θα εγραφα σχεδον.Μερικες απαντησεις που εχω δει,ειναι ειρωνηκες ή προσπαθουν να αποφυγουν τον φοβο ή ακομα και αν αλιθευει αυτη η <ιστοριουλα>.Κανενας δν ειδε με τα ματια του τι εβλεπε αυτο το παιδι,αλλα παντως με τοσες λεπτομεριες που εβαλε,νομιζω οτι ειναι αλιθινο.Η μαυρη μαγεια μπορει να εχει τετιου ιδους θυσιες,τελετες και ποιος ξερει τι περιεχει...Εχω δει πραγματα που ουτε καν τα πιστευα στην ζωη μου οτι υπηρχαν.
Lampan- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2011
- Δημοσίευση Ν°18
χλωμο να μην ειναι πρωιον φαντασιας
οταν ειπε οτι ερχοντουσαν καθως ανεβεναν δεν εβλεπαν τιποτα και εμεινε μονο το φως των φαναριων ενω μετα αρχισαν να τρεχουν και οχι μονο εβλεπαν και τα σφαγμενα ζωα η τι αλλο
παρολα αυτα να το καταδηκαζω αυτο σιγουρα επειδη κατι τετια υπαρχουν και γινονται σιγουρα ανα τον κοσμο
τωρα αν καποιος θελει να παει ας παει πρωι η μεσημερακι για να εχει καλη οραση
οταν ειπε οτι ερχοντουσαν καθως ανεβεναν δεν εβλεπαν τιποτα και εμεινε μονο το φως των φαναριων ενω μετα αρχισαν να τρεχουν και οχι μονο εβλεπαν και τα σφαγμενα ζωα η τι αλλο
παρολα αυτα να το καταδηκαζω αυτο σιγουρα επειδη κατι τετια υπαρχουν και γινονται σιγουρα ανα τον κοσμο
τωρα αν καποιος θελει να παει ας παει πρωι η μεσημερακι για να εχει καλη οραση
Lady of The Wind- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
- Δημοσίευση Ν°19
Φίλε shadowhollow, δίκιο έχεις.
Δεν κάνει να ειρωνευόμαστε.
Απλως λέμε οτι το αγόρι μάλλον υπερβάλλει σε μερικά σημεία!
Οι απόψεις διίστανται.

Evalin- Wannabe Μάγος
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2011
- Δημοσίευση Ν°20
Βασικα, παιζει να ειναι και αληθεια. Μπορει το σκοταδι στην αρχη να ηταν αποτελεσμα καποιου ξορκιου που στο τελος να λυθηκε. Παντως οταν φοβασαι ο εγκεφαλος κρατα περισσοτερες λεπτομεριες απο το φυσιολογικο η ακομα μπορει να επινοει και αλλες λεπτομεριες. Ποιος ξερει.

» "As above, So Below, As within, So without"
» Αν εγώ ασκώ μαγεία, περνάει η ενέργεια στα παιδιά μου:
» Νέα Σελήνη στον Κριό. ~ Η Εκστρατεία της Ειρήνης σου. ★☾
» Τιτανικός: Τα Φαντάσματα του Ατλαντικού
» Mαγικές Αντιστοιχίες για να φτιάξετε τα δικά σας spells/ potions.
» Τι τύπος Μάγου/ Μάγισσας είσαι;;;
» Tι είδους Μυστικιστής είσαι?
» Οιωνοί Θανάτου.